presentació llibre

 

 

 

 

 

 

 

El Centre d´Estudis de L´Hospitalet i la Regidoria d´Educació han presentat aquest dilluns 16 de març  el llibre ” Aprenentatge servei a L´Hospitalet. Ens fa créixer”, coordinat per Enric Roldán, membre del Centre d´Estudis,  on es recull l´experiència i la valoració del que aporta aquesta metodologia de treball, des de la mirada de les persones que hi participen.

Segons el propi Enric Roldán, l´obra  vol mostrar la realitat dels programes d´Aprenentatge Servei a L´Hospitalet i explica amb detall  onze dels projectes  que s´estan portant a terme a la ciutat . També es poden trobar opinions dels professionals que treballen en centres educatius i entitats socials, així com les opinions dels alumnes participants. El llibre, ofereix a més les aportacions de la pedagoga Roser Batlle i del catedràtic de Teoria de l´Educació de la Universitat de Barcelona, el Dr. Josep Maria Puig Rovira.

Aquest llibre vol ser un reconeixement i una eina útil per a tota la comunitat educativa ( alumnes, docents, PAS  i mares i pares) que malgrat les creixents dificultats , continuen fent bullir l´olla de com millorar l´ensenyament/aprenentatge i, de retruc, el món.

 

Els comentaris estan tancats.