Festa de reconeixement d´ApS 2013-2014

El dia 29 de maig es va celebrar a la sala Salamandra1 la  festa de reconeixement als nois i noies de l’Hospitalet que participen en algun projecte d’Aprenentatge Servei (APS).

Vam comptar amb l’actuació de dos grups musicals “ Ritmo de vida” i “ Kill the Krait”  segon i primer guanyador, respectivament, del concurs   “L´Hospisona” que organitza, dins les festes de Primavera, el Consell de Nois i Noies de l’Hospitalet.

A l’acte hi van participar 350 persones entre joves, professorat, educadors i monitors dels diferents centres, que van rebre de mans del Regidor d’Educació, Sr. Lluís Esteve, un diploma d’agraïment i reconeixement per la tasca desenvolupada durant el curs.

L’Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d’aprenentatge i servei a la comunitat en un projecte en que els participants treballen sobre necessitats reals de l’entorn.

A la ciutat es porten a terme 74 experiències des de les escoles de primària fins els centres de formació d’adults i entitats de la ciutat.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els comentaris estan tancats.