Visita d´un grup de joves i educadors italians a L´H

El divendres 25 d´abril, un grup de 160 joves i 40 educadors de la província de Trentino, al nord d´Itàlia, han visitat L´Hospitalet.

Els joves de l´Associazione La Storia Siamo Noi  han estat rebuts a l´Ajuntament per l´alcaldessa, Núria Marín.  Desprès, al Saló de Plens se´ls ha fet entrega d´un llibre amb la història de la ciutat.

El regidor d´Educació, Lluis Esteve, ha comentat que l´Aprenentatge Servei és un eix prioritari de la Regidoria d´Educació, que treballa des de fa temps per donar impuls i visibilitat a tot el que s´està fent des dels centres educatius i entitats de la ciutat. Els intercanvis són una proba de vitalitat i d´emprenta dels centres i associacions de la ciutat.

Els joves italians han visitat durant tota la jornada  diferents centres educatius i entitats socials que estan portant a terme projectes d´Aprenentatge Servei. Aquest viatge és una forma d´aprendre i de viure noves experiències. L´intercanvi afavoreix nous coneixements i estableix llaços d´amistat entre els joves , que són els principals objectius d´aquestes trobades.

La jornada ha estat organitzada per l´Ajuntament, amb col.laboració del Consell de l´Esplai.

Alcaldia4

Els comentaris estan tancats.