Presentació del llibre “El Aprendizaje-Servicio en España”

 

llibre

El Consell de l´Esplai  i la Regidoria d ‘Educació van presentar el llibre de Roser Batlle “ El aprendizaje-servicio en España: El  contagio de una revolución pedagógica necesaria”  a L´Harmonia , Espai d’Art. El llibre fa un repàs del concepte d´aprenentatge-servei que es va començar a difondre a Espanya a partir de l’any 2002 i detalla com poc a poc el contagi s’ha anat estenent a tot l’estat.

L´acte va començar amb una actuació musical per part d´un grup d´alumnes de l’Escola Charlie Rivel i Escola de Música i Centre de les Arts i a l’acabament, l´alcaldessa ,  Sra. Núria Marín,  va dirigir unes paraules de benvinguda als assistents.

La Roser Batlle, descriu en el seu llibre el procés de difusió de la metodologia a Espanya, desgrana la creació dels grups territorials i de la xarxa espanyola i enumera els referents a nivell internacional. Part important del llibre, està orientat a explicar la incorporació de l’APS en els centres educatius,  en les entitats socials, en les universitats, en les administracions públiques i en el sector privat.  Finalitza la seva exposició amb una reflexió sobre el balanç actual i les perspectives de futur, tot aportant una relació de deu bones pràctiques.

L’acte va acabar amb una taula rodona entre Ana Maria Scala, pedagoga uruguaià, membre de la Red Iberoamericana de Aprendizaje-Servicio; Lluís Esteve, Tinent d’alcalde de Serveis a les Persones i Regidor d’Educació de la ciutat i va moderar la Roser Batlle, pedagoga, membre de la Fundació Zerbikas i del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei.

IMG-20140213-WA0013IMG-20140213-WA0009

Els comentaris estan tancats.